Бурбак ставить на 5-й сектор, як у казино. А на кону «Добробут».

20.10.2013

 В цій ситуацій неприємна одна річ – долі підприємців використовуються у якості гральних фішек.Мало хто пише про те, що питання 5-го сектору і питання «Добробуту» міцно пов’язані. І зв’язав ці питання один хитрий депутат. 

9591

Максим Бурбак на відміну від Каспрука завжди  спілкується із потрібними підприємцями

19 жовтня на 5-тий сектор знову завітав Максим Бурбак разом із Олексієм Каспруком, який подекуди виглядає як зброєносець при феодалі. Обидва надихали підприємців мало не на барикади, і говорили, що вони не повинні знімати нічну варту біля своїх контейнерів, протидіяти реконструкції. А опозиція буде з ними до кінця. 

В цей момент трапилася цікава пригода. Олексій Каспрук нагадав присутнім свій номер телефону(він вже давав його підприємцям). Тут підприємці делікатно поцікавилися у Олексія Павловича, чому він не бере слухавку, коли йому телефонують, той промугикав, що він подекуди занадто зайнятий своїми депутатськими обов’язками

Безымянный

5-й сектор. Він чудовий

Тут Бурбак вкотре запевнив підприємців, що опозиція з ними. Після чого відвів Каспрука у сторону і дохідливо пояснив йому, що відповідати на дзвінки підприємців треба у будь-якій ситуації: чи ти у ліжку з дружиною, чи у ресторації з однопартійцями. Підприємці, які споглядали на цю ситуацію, були неприємно вражені, тим, як Бурбак вичитував свого підлеглого. Звідки ж така нестриманість пана Бурбака, така його бурхлива реакція? 

А не стримався пан Бурбак тому, що 5-й сектор не тільки «жирна» тема для самопіару, а чудова нагода відвернути увагу від «Добробуту», який він контролює через свого батька та інших родичів. До певної міри 5-й сектор це і спосіб політичного тиску. А Олексій Каспрук, так би мовити, нехтує темою. Як кажуть у старих фільмах: «не розуміє важливість моменту».  

Бурбак  знає, що коли у 5-му секторі відбудеться реконструкція, і підприємці почнуть торгувати у людських умовах, то його карта буде бита. Імідж добряка, опікуна підприємців ( дуже вибіркового, але про це пізніше) остаточно зруйновано. Умови торгівлі стануть сучасними. Але на Калинці підприємці отримають від ринку довготермінові гарантії згідно угод..  Бурбаку доведеться пояснювати підприємцям рідного (або спорідненого) «Добробуту» чому їхні магазини, наприклад,  закладені до банку, і тому будь-якої миті, при певних обставинах,  підприємців можуть викинути на вулицю. Хоча вони заплатили шалені гроші за ті свої торгові місця.  Вони платили за гарантії, за свободу. А насправді є залежними, що ті кріпаки.

Яку ж роль у цьому виконує Каспрук?Який виглядає не самостійним політиком, а усього лише рядовим гвинтиком у бізнес-механізмі братів Бурбаків  

sut_sirman_kaspruk_2

Як не на панцернику, то у вишиванці. Майже революціонер Олексій Каспрук

Зайвим підтвердженням цього є події, які відбулися на «Добробуті» напередодні. На ринок приїхали співробітники БТІ для того, щоб чітко виміряти площу тих 5-ти гектарів, які були передані «Калинівському ринку». Робиться ця процедура так: встановлюється спеціальний пристрій, а на певній відстані орієнтир. Визначається довжина та ширина ділянки, а відповідно і площа. Як тільки стало відомо про роботу землемірів, на «Добробут» приїхали директор «Інвест-Альянсу» Михайло Прозоровський, депутат міської ради від «Фронту Змін» Володимир Колосюк, Олексій Каспрук та Наталія Козлова на її «Лексусі»(це замість ленінського панцерника). І, звісно, директор «Букотрейдингу» Сергій Лазарєв. Каспрук з даху Лексуса не промовляв, кашкет не стискав, але картина по-своєму була не менш колоритною. 

Охоронці «Добробуту», зрозуміло, були окрилені підтримкою. До того ж за вказівкою Лазарєва їм на допомогу підвезли собак, якими вони цькували працівників БТІ.  Видовище не для нервових.  Опозиційні депутати давали вказівки водіям вантажівок на стоянці «Добробуту» під’їжджати до землемірних пристроїв та блокувати їх роботу. 

Журналісти, які прибули на місце події теж ледь не стали жертвами скажених псів «Добробуту» та коліс вантажівок. А на всі їхні спроби дізнатися – у чому ж справа, завжди балакучі опозиційні депутати лише посміхалися та ухилялися від об’єктивів фото-, та відеокамер. 

У цьому випадку працівникам БТІ не залишалося нічого іншого, як викликати міліцію. 

Заміряти ділянку так і не вдалося.  Поки що…За нашою інформацію, нині вирішується питання про відкриття кримінального провадження щодо дій опозиційних депутатів на «Добробуті».

І цікаво, а чи знає поки що головний опозиціонер Арсеній Яценюк, чим займаються на його Батьківщині брати Бурбаки та їхні гвинти, прикриваючись прапором опозиції?…

 Андрій Струм

 Фото “Букньюс” і “Суть речей” 

      

Коментарі
  • Да..хороший парень был Сергей Воронцов. НЕплохо писал, пока не уткнулся мордой в корыто Продана и Михайлишина. Тут и вся интеллигентность пропала.А была ли? А был ли мальчик? вот как можно из уважаемого человека превратиться в услужливого лакея для недалеких пацанов и говорить им “чего изволите, господа?” Фи..как это противненько. И каждый день писать про этих надоевших всем бурбаков-каспруков. Не стыдно ли? так кто кого хочет и от чего отвлечь? может, вы Сергей и хотите отвлечь народ от тупого руководства городом, от неумения хоть что-то делать? Похоже что увас это пока получается, но как-то неуверенно. Занимайтесь тем, что вы можете.Копайтесь в старых газетах, это хоть вред не приносит.

  • Струк истину глаголит. Прислушайся, Сереженька. У тебя о старых Черновцах как-то искренне выходит, не испачкайся до точки невозврата, дорогой…

  • Сергій, не звертайте увагу на цих тролів, їхні коментарі направлені як раз на те щоб Вас образити, їм дуже погано від того, що знайшовся хоч один справжній журналіст, який пише про них ПРАВДУ, тому що у нас на Буковині прийнято про опозицію казати або добре, або не писати взагалі. Дякую Вам за вашу громадянську позицію

  • Как только Бурбак с Каспруком пришли на 5-й сектор, то сразу появилось обращение предпринимателей к ….. Оксане Продан ( ! ) на ….. Букинфо . Ну и клоуны эти Бурбаки !

  • Алексей, тебе не стыдно быть подстилкой у Бурбака? Твой отец таким не был …

    • Олексій, его папа жил в другой эпохе- при коммунистах. Нельзя сравнивать.У коммунистов была идейность,пусть ложная,но была. А у сына “идейность” – бабы и бухло. Природа отдыхает на детях. Печально,но факт. Яблоко от яблони укатилось очень далеко….Впрочем, его маме виднее….

  • Зовите на помощь. Охранников успокоим. Собак усмирим.Есть и специально обученные люди, и средства. Это не проблема. Против них Виноградов отдыхает.Алкаша Каспрука успокоим- усмирительные рубашки и спецы с Мусоргского поставят диагноз Алеше легко и просто.Кстати,его любовницу Козлову давно там ждут.:) Торгаша целофановыми пакетиками Мишаню Презеровского можно игнорировать – предприниматели Добробута платившие ему кучу денег, спросят с Мишани по полной программе. Инфа 100%. За те деньги,которые Мишаня вытряс с людей, ним шутить не будут. На педрилу Сережу Лазарева можно не обращать внимания -трус еще тот. Дитя по улице
    ходит, оглядываясь.
    То,что младший Бурбак петушится – это все напускное. На самом деле от обкакался по полной. Понимает – его будущее висит на волоске. Петля на шее сжимается. Все его поведение- судорожная агония.

  • До Нового года от Бурбака и Каспрука останется мокрое место. Прозоровский скорее всего уйдет в бега. Козлова найдет другого покровителя – в 6-й палате их много,начиная с Наполеона.

  • А чё так запетушились все бурбаки-каспруки-лазаревы-прозоровские??? если всё в порядке, то чё брать с собой такую кодлу депутатишек. Зачесалось в одном месте? Собак прикупили для охраны.. Чё та охранять, раз всё спокойно?
    А нет, братья бурбачки дали немного денег, немного обещаний козырных мест в будущем 2015 году… вот и активировалась фронозминовская шелупонь… фу гадко смотреть на эти жирные и педерастичекие рожи…..

  • родині Проданів належать шістнадцять 20-тонних контейнерів у 8-му та 4-му секторах ринку. Зокрема, у секторі №8 – контейнер №131, у секторі №4 – контейнери №172, №249, №389в, №516 к/с, №533, №533 к/с, №536, №549, №570, №570 к/с, №649б, №649д, №649в, № 649б к/с, №649в к/с. Більшість контейнерів придбані , як Василь Продан став однією з ключових персон міської влади Чернівців!!!!

  • Придбані ? Ну і лох, федоруки, бурбаки просто брали, що хотіли, а цей придбав

  • Ось так і робиться піар. Коже читає те, що хоче читати. Ви ж берете інформацію з “міста Ч”. І там пишуть:
    “Більшість контейнерів придбані ще до того, як Василь Продан став однією з ключових персон міської влади Чернівців: у 2000-му році – 3 контейнери, у 2001-му – 1, у 2002 – 8, у 2004-му, 2006-му, 2008-му та 2012-му – по одному контейнеру”.
    До того, як прийшов у владу. А ви пишете, навпаки))) Хоча б цитуйте уважніше)))

  • Приехала целая группа депутатов от оппозиции, директор. Дали приказ травить собаками землемеров и
    журналистов, а грузовикам – блокировать их работу,
    чуть люди не попали под колёса.
    Они свой карман защищали, а не ваш , господа
    предприниматели. И на ваши условия труда и на
    ваше драгоценное здоровье им наплевать.
    А знаете , зачем вы нужны им? А чтоб вы
    защищали их. Если бы вы отказались травить
    людей и наезжать колёсами на людей , они были
    бы бессильны. Посмотрите на их рожи, вы кого
    выбираете? На этом они ещё пиар себе делают.
    Вот какие мы папики. Защитнички ваши. Они вас просто ИСПОЛЬЗУЮТ.

  • Вместо того, чтобы обсуждать вопиющие факты из статьи, вы отвлекаете нас на личность журналиста.
    ЕЁ мог написать кто угодно. У НАС СВОБОДА ПРЕССЫ. ЭТО КАК РАЗ ПРОВОЗГЛАСИЛИ ОППОЗИЦИОНЕРЫ. МОЛОДЦЫ.

  • 4 года оппозиционеры возглавляли державу,
    что мы имели?
    Каждодневный стыд за президента,
    трехкратное увеличение цены на газ и так
    далее. До сих пор народ расплачивается за
    их правление. И сейчас НАРОДУ УКРАИНЫ ЛЕЧЕНИЕ
    ТИМОШЕНКО ОБОШЛОСЬ ЦИФРОЙ С ШЕСТЬЮ НУЛЯМИ.
    Хорошо у них получаются орать, протестовать,
    и под шумок обманывать и набивать себе карманы.

  • На вопрос: Был ли мальчик?
    Время ответит. Думаю, что счёт будет не в вашу пользу.

  • Дорогая ТЁТЯ ШУРА, я думаю, что у СТРУКА, АВТОРА ПЕРВОГО КОММЕНТАРИЯ как раз
    наступила ТОЧКА НЕВОЗВРАТА: он просто не
    может быть уже порядочным человеком,
    он не осуждает травлю людей собаками,использование
    против них грузовиков, диктует журналистам, чем им
    заниматься.
    Я , как и вы , люблю читать статьи на исторические темы. У истории нет начала и нет конца. Мне прошлое помогает разобраться в настоящем. Мы же любим узнавать о наших
    прабабушках и прадедушках, чем мы похожи,
    какая у них судьба была, в чём они ошиблись.
    Мы не хотим повторять их ошибки. Это наши
    родные, а Родина тоже наша родная и говорить
    про изучение истории её : копайся в старых газетах- значит не любить её, не любить людей.
    С уважением тётя Алла.

  • Наблюдай зорко,надоел беспредел.
    Настоящий мужик. Жму лапку.

  • Імхо!!!
    А шо ви всі такі розумні скажете про сотні людей які працюють на Добробуті, не торгують а працюють? Ніколи нікому не була цікава доля людей, які заробляють своїми руками. Що зараз? Залишитись без роботи? ПРидурки тільки й думають як заграбастати налагоджену роботу та згноїти простий народ.
    Вчора в маршрутці 32 випадково почув розмову одного спекулянта. Він хоче відпочити у межах 8-10 тис. дол.(!) десь в Австралії, Гаваях або в Мексиці.
    Класно, правда. А нам простим трудягам тільки мріяти хоча б в Одесу чи Крим хоча і там достатньо дорого!!!!

  • В МЕНЕ ОДИН ГАРНИЙ ЗНАЙОМИЙ ТЕЖ НЕ БІДНИЙ АЛЕ ДИВЛЯЧИСЬ НА НЬОГО ДУМАЄШ ШО ВІН ЧУТЬ НЕ БОМЖ.
    І ДО ЦЬОГО У НЬОГО НЕМАЄ АВТО!!!!!

  • Так эти люди и дальше там будут работать,
    тёмная ты голова. Вот таких и используют
    Бурбаки, даст тебе на копеечку, а себе с земли,
    которая принадлежит народу , а не ему, возьмёт сотни тысяч.
    А ещё ты получишь плохую и дорогую медицину,
    плохое образование, продукты. А знаешь почему?
    А потому, что хорошие и порядочные специалисты
    не хотят жить в стране бурбаков и федоруков и
    покидают нашу страну. Это их протест. Мечтай
    дальше о Крыме – но ты уже проиграл, потому что
    дальше своего носа не видишь.

  • Ну что в моём комментарии неправда?
    Как я пишу комментарии, так меня используют, а как ты , то тебя не используют.
    Я и знать никого не знаю из начальников.
    Этот сайт читают те, кому он нравится. Свобода выбора. А что ты предлагаешь читать.?
    А знаешь ли ты, что за 2 года на заработки
    уехало 1 миллион украинцев. Почитай звит
    министерства.
    Вот ты мечтаешь о Крыме, а я думаю о хлебе
    насущном. Приблизительно мы в одной категории.

  • Привет, ты классный. Читать люблю.
    А что в этом плохого?
    Хоть бы кто “замовив”. Чёрта с два.
    НЕ дождёшься. Житуха.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини