В УМВС перевершили усі радянські досягнення піару))). Лист Богданчика про дільничого.

18.10.2013

90s Як повідомляє Центр зв’язків з громадськістю УМВС в Чернівецькій області, хтось на ім’я Богданчик, який вчиться в одній з місцевих шкіл, написав листа про якогось дільничого інспектора на дивне ім’я Петрович. Усе це звісно додає довіри . Текст повідомлення:
«Лист міліціонеру» написав учень четвертого класу однієї із загальноосвітніх шкіл м. Чернівці Богдан. Хлопчик вирішив розповісти у листі про свого дільничного інспектора, який не лише виконує свої службові обов’язки, але й знає все про комп’ютерні ігри, футбол, музику, новини району, бокс, карате та дуже часто організовує різноманітні змагання для дітей. Текст листа наводимо нижче:

«Я хочу розповісти Вам про нашого дільничного. Ранок дільничного інспектора Петровича починався як завжди. Поки ішов по вулиці до місця роботи вітався з усіма – дітьми, бабусями, тими, хто поспішав на роботу. Нічого не минало непоміченим: хтось щось робив біля будинку, хтось біля крамниці.

Нашому Петровичу лише двадцять три роки. Але всі його так зовуть. Він знає все – про комп’ютерні ігри, про футбол, про музику, про новини району, про бокс, про карате. А про закони – краще не перевіряти. Завжди підтягнутий, привітний. Його старенький «Жигулик» пізнають всі здалеку. А які змагання він організовував – то ми всі бігали, бо ветерану війни діду Миколі виповнилося дев’яносто років; то прибирали у баби Ганни, бо вона одинока; то садили дерева за нашим будинком; то грали у футбол на першість будинків; то ходили разом на морозиво.

Недавно нашого міліціонера не було видно цілий тиждень. Всі казали, що він поїхав на важливу операцію. Батьки дивувалися, що нас не треба кликати додому щовечора. Ми не могли його підводити, ніхто не порушував порядок. Він приїхав – втомлений, кульгав, «Жигулик» був у болоті. На вулиці говорили: «Наш Петрович буде генералом і буде мати джип».

Хлопці раділи, дуже хотіли, щоб у нього був джип з необхідною технікою і лише наш квартал для обходу. Хоча зараз його хочуть перевести в інший район, де, за його словами, повний безлад. Хлопці сказали йому: «Петровичу! Подумай, таких, як ми, там немає». Він щиро посміхнувся.

Якби більше було таких дільничних, як Петрович, у країні було б більше порядку. Тому хочеться побажати – будьте такими!»

УЗГ МВС України

Звісно, кожен може спитати хто з нас хоч колись знав свого дільничого.

(БОНУС)

Дядя Степа

Он шагает по району
От двора и до двора,
И опять на нём погоны,
С пистолетом кобура.

Он с кокардой на фуражке,
Он в шинели под ремнём,
Герб страны блестит на пряжке
Отразилось солнце в нём!

Он идёт из отделенья,
И какой-то пионер
Рот раскрыл от изумленья:
“Вот так ми-ли-ци-о-нер!”

 

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини