Група міських депутатів поскаржилися прокурору на Михайлішина через Ніконова

17.10.2013

каспрукГрупа депутатів Чернівецької міськради поскаржились в обласну прокуратуру на секретаря міської ради Віталія Михайлішина. Повідомляє сайт “МБ“. Імена депутатів чомусь не повідомляють.прозоровський
Обранці вимагають у прокуратури перевірити законність відсторонення від обов’язків керівника земельного департаменту міста Володимира Ніконова, а також законність призначення виконувачем обов’язків керівника департаменту депутата міськради Володимира Бешлея.
“Такі дії секретаря є очевидним перевищенням наданих йому законом повноважень (…) Так, відповідно до частини 5 статті 10 Закону України “Про службу в органах місцевого самоврядування” на час відсутності (відпустки) посадових осіб органів місцевого самоврядування (крім виборних посад) для виконання їх повноважень можуть прийматися на службу особи за строковим трудовим договором (контрактом)”.
“Таким чином (…) прийняття на службу в органи місцевого самоврядування за строковим трудовим договором можливе лише в разі відпустки посадової особи. Крім того, згідно Положенню про департамент, “за відсутності директора Департаменту його обов’язки виконує Перший заступник директора Департаменту, а у разі відсутності останнього – один із заступників директора, начальник управління Департаменту”

“Наразі першим заступником директора є Шиляєв Сергій Миколайович”, – зауважують депутати-підписанти.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини