Ніконов хоче у дисиденти, а його ладять у «отсиденти»

16.10.2013

Нещодавно до міського депутата Ніконова  прийшла популярність. Роками сидів цей малопомітний, але несподівано спритний чоловік на депутатській лавиці.  І широкий загал про нього не знав.  Власне тому, що Ніконов ніколи і не цікавився широким загалом.  А став депутатом тому, що любив цю землю і «солодке життя». Через  любов до землі він став директором земельного департаменту міської ради. І там він зрозумів, чому любить землю. Тому що він вміє робити із нею фокуси. Але, мабуть, жоден фокусник не отримував такі бонуси.

Фокусів було чимало. І, крім усього, Ніконов передав землю  для «солодкого життя». Такий слоган має фірма «Ваніль – солодке життя», якою керує його колишня дружина. І на цій землі побудували багатоповерхову будівлю (по документам 4-поверхову, але виглядає 6-поверховою) Не кожен чоловік наважився на такий широкий жест до колишньої. А Ніконов – спромігся.  Втім, чутливість деяких частин тіла депутата Ніконова межує з геніальністю, подейкують – розлучення оформлене заради зручності та безпеки найдорожчого – майна. Власне, для ситуацій, подібних до тих, що виникла сьогодні. Коли Ніконову зауважили, що любов до землі також має межі, які визначені  документацією, законодавством  та іншим занудством.

Однак, депутат  не розгубився, а вирішив спробувати себе у новому амплуа.  Затятий матеріаліст Ніконов чомусь вирішив вдати ідеаліста.  Кілька днів тому він «очолив» дисидентський рух регіоналів (хоча депутати ніби не уповноважували).  Просто, як кожен політичний потопельник, Ніконов намагається вхопитися за соломину, у даному випадку Ніконов вхопився за партквиток. 

 Ліпити з Ніконова ідеаліста та дисидента допомагав знуджений солодким життям  інтриган-політолог  Ігор Шкіра, якому конче не вистачало  яскравості відчуттів.  Руками Шкіри депутат  намагався створити собі образ мученика та жертви.  Але справою виявилася складною. Це не пончики ліпити, якими славна «Ваніль». Ліпили  кілька міфів одразу.  Про конфлікти:  «Папієв – Михайлішин», «старі регіонали – нові регіонали». Ніхто не заперечуватиме  той факт, що у будь-якій партії періодично можуть виникати певні ідеологічні протиріччя між її членами. Та коли внутрішньопартійну дискусію використовують для того, щоб врятувати одне чутливе місце, і   крісло на якому це місце сиділо більше двох років, то, навряд чи, такі речі можна вітати.

defa777ult

Володимир Ніконов та Ігор Шкіра. Ліплять міфи, як пончики

Тож, нашвидкоруч зліплений, міф вийшов усе ж комом.  І усвідомили це доволі швидко. В те, що Ніконов регіональніше усіх регіоналів повірити було  важко. А в його бізнес-дружбу із братами Бурбаками важко не повірити. 

У серпні 2011 року Ніконов самовільним розчерком пера продовжив договір оренди земельної ділянки  на вулиці Фрунзе фірмі братів Бурбаків «Бомонд». За п’ять років до цього ця фірма взяла цю земельну ділянку в оренду для будівництва побутово-розважального центру. Та за весь цей час там не зявився жоден будівельник. І після завершення договору оренди, подальшу долю ласих 25 соток у центрі міста мала б, згідно чинного законодавства, вирішувати сесія міської ради. Однак, Ніконов у цьому питанні вирішив одноосібно виступити у ролі депутатського корпусу.  І поступив він, як гуманіст, продовжив оренду на пять років.

Так само одноосібно, ігноруючи думку фахівців з культурної спадщини та архітекторів, Ніконов дозволив братам Бурбакам звести на вулиці Фрунзе(центральна частина міста)   дев’ятиповерхівку, яка стирчить у парковому ансамблі, як інтерес Ніконова у земельних справах.

DSC1183

Брат Бурбак. Максим Юрійович – депутат від фракції ВО “Батьківщина”.

Такий самий фокус він провернув і з висоткою на Коперніка, де і отримав пентхаус. Шикарну двох’ярусну квартиру.

Допомагаючи братам Бурбакам, Ніконов не забував і про власний добробут.Якимось містичним чином,  усе у Ніконова після того, як він став директором департаменту пішло легко і гладко, на вулицях міста з’явилися більше 30 кіосків «Ваніль», бар біля «Літнього театру» (записане на його (вже колишню) дружину). А на вулиці Руській,209Б,  розпочалося будівництво торгівельного дому під однойменним брендом.

За нашою інформацією, всі ці питання до Ніконова були озвучені 2 жовтня на засіданні фракції Партії Регіонів у міській раді. На що Володимир Миколайович відповів, що брати Бурбаки його друзі, і він повинен їм допомагати, а пентхаус він отримав за схемою: «ти вселяйся, а гроші заплатиш, коли будуть». Чому саме Ніконов викликав такі добрі почуття, чому саме до нього були такими щедрими дарувальники пентхаусу, Ніконов і сам не знає.  

 До речі, Ніконова нині  позбавили найціннішого – печатки і права підпису, і з пентхаусу треба або виселятися, або таки віддавати гроші. Але в тилу у депутата – солодке життя.

Саме з цим і пов’язано те, як Ніконов кинувся рятувати бізнес своєї дружини. Зайвим підтвердженням цього є події на Руській,209Б, де будується нова фабрика.

никон 260

Будинок,де має бути розміщена фабрика та торговий центр. Нині секретний обєкт, на який не допускають депутатів

Комісія створена міською радою хотіла перевірити законність зведення цієї  будівлі. А будинок цей не виглядає ані на спроектовані чотири поверхи, ані на ту площу, яку вказана у кресленнях. І  ділянка землі виділена під будівництва якось розпухла. Від солодкого, певно.  Тож не дивно, що  членів комісії на об’єкт не допустили.

Цинізм ситуації полягає у тому, що Галина Ніконова звернулася до прокуратури із скаргою, що у департаменті МБК їй не видають містобудівні умови на будівництво, яке близько не відповідає  проекту.

Можна припустити, що після висновків комісії, вона ходитиме до прокуратури не у якості скаржника, а якості обвинувачуваної. Разом із своїм, вже колишнім, чоловіком…

 Андрій Струм

Коментарі
  • Шкира советует Никонову подписаться толи с фронтовиками, толи с батькивщиновцами за внеочередную сессию )))))))

  • яка ще фірма “Бомонд”??????тоді зрозуміло чого в завжди дибільному вигляді БУРБАКА проглядається щей задоволений

  • Игорь Романыч, здравствуйте! тут Вас, пардоньте, опять имеют ввиду… может скажете, шо це за WTF? ))
    ((WTF — аббревиатура в Интернет-сленге, расшифровывающаяся как «what the fuck?» (примерный русский перевод — «что за хрень?», «что за чёрт?»)))

  • Романыч , по-быстрому объясни товарищам, почему Володька сбрил усы?

  • I хто повірить у цю хрень ? Сидіти будете ви, бандюки . І Фірташ вам не допоможе.

  • А че была команда больше двух не собираться ? Че двум партийцам уже и кофе вместе попить нельзя ? Та вы это, хоть какую-то телефонограмму по этому поводу отстучите. А то я вчера с Ростиком чайком баловался, а сегодня хотел с Виталькой в баньку сходить. Может это уже криминал и нельзя ?

  • Дурбачок и Каспручок явно заигрались в политику. Эх,дети,дети… утрите сопли и забудьте о былой сладкой жизни. Больше дерибанить город вам не дадут. Перспектив у вас ноль. Каспрук алкаш и тупица, Дурбак мальчишка с гнилым нутром. Перспектив у вас нет.Под ваши лозунги люди не пойдут. Даже журналисты разобрались в вашей натуре. С вами пока остались те, кто на зарплате. Кормить будущими должностями можете сколько угодно, но не думайте что вам кто-то еще верит.Сушите весла господа.

  • Одни кляузы, наговоры, сведение счетов… Каков Сулыма внутри, таков и снаружи. Таков и сайт. Ничего не поменялось.
    Вы бы еще фотографию в туалете сделали. Убеждена – еслы бы такова была, Сулыма бы напечатал. Дикий человек.
    (Сотрете правду – напишу еще, я сберегла)

  • Скажите ,где вы храните (сберегаете) правду, а то вдруг забудете где это место, так шоб я потом помог людям
    правду узнать !!!

  • Але, я тоже пил кофе со Шкирой ( пришлось ,правда,выставить) . Где мои фотки ?????

  • Спец-выпуск.

    График “встреч” Шкиры И.Р.
    Впервые – бесплатно (для убогих)

    1. 17.10.2013 Дает завтрак в честь “загубленной репутации”с кофеюшками и печенюшками .Танцуют все.
    2. 18.10.2013 Чешет пузо на площади возле Ратуши ,поглядывая на окна Очильника. Заставил закупить попкорн, Сволочь (с большой буквы,потому что уважаем).
    3. 19.10.2013 Дает ужин в честь…извините, точно не запомнили, но что-то говорил про, пардон, выхухолей и выползней и то ли опоссумов, то ли…..
    4. 20.10.2013. Изволят отдыхать, лучше не беспокоить-дерется!(проверено)
    5. 21.10.2013. Тайная встреча с Джоном Бреннаном. Попробуйте сфоткать.

    Прейскурант для фотографов:
    1. Фото со Шкирой сидя – 25 грн (хотя бы, а че мелочиться?)
    2. Фото у Шкиры на коленях – 50 грн ( ограничение -не больше 100 кг)
    3. Фото -Шкира на коленях у вас – 100 грн (ограничений НЕТ,здоровый Сволочь)
    4. Фото Шкира с удавом на шее (если не боитесь за удава) -бесплатно!!
    5. Фото с обезьянкой В. – 1 грн (чисто на банан обезьянке)

    Действует гибкая система скидок (все мы люди, кроме обезьянок)

  • Это они в купе поезда, Шкира везет однопартийца в Киев получить добро на подпись с фронтовиками за внеочередную сессию )))))))))

  • Пять баллов! хоть что то интересненькое в нашем болоте!
    Продолжения!!!

  • куда подвезти бананы для обезьянок?и сколько стоит покормить?

  • в чем прикол? сидят два мужика пьют чай .или там не чай?
    может это такой хитрый пиар? тогда что пиарим? этих мужиков или этот глухонемой сайт?

  • Фото – доказ зустрічі Ніконова і Шкіри, розміщенно спеціально для губернатора, тому що на останньому засіданні фракції Папіев казав про Шкіру, що це – пройдисвіт, аферист, самозванець і решта слів була матом, але декілька партійців не вважають Папієва за авторитета у цьому питанні. Хоча це не заважає їм бігати до губернатора за захистом. І співпраця з Бурбаками їм не заважає. Дивні хлопці

  • Про “любов” Папієва до Шкіри ми знаємо (ну не любить Шкіра вусатих дядьок , а любить дівчат), але чому Папієв в Києві керівництву ПР на Шкіру не гонить, боїться “обратки”?

  • пройдисвіт, аферист, самозванець !!!!! О,Господи!!! Раз его еще и наш чудо-губернатор пиарит!!!!!!!!!!!!!!!!
    у нас есть такие мужчины???? и симпатяга какой !
    познакомьте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Видел в городе Никонова, он такой замученный, задерганый, подставил себя, Галю, свой бизнес ….. А на плече сидит Шкира и в уши дует, по заданию Бурбаков наверно

  • не наговаривайте на губернатора-не должен он ругаться матом! или это официальный язык ПР?

  • Романыч, скинулись бы с братанами по 5 баксов, чтоб поглядеть как ты сейчас сидишь и ржешь 🙂

  • Вчора бачив у кафе перепудженого Урсуляна, Ілону Сарачінчан, Ніконова та Шкіру, переглядали якісь документи та жваво сперечалися, через пів години підійшов депутат з Фронту Змін, прізвища не пам’ятаю, бачив його на сессії міської ради в ряду Каспрука. Те що Ніконов має відношення до фронтовиків ніякого сумніву не маю.

  • Вчора бачив у кафе перепудженого Урсуляна, Ілону Сарачінчан, Ніконова та Шкіру, переглядали якісь документи та жваво сперечалися, через пів години підійшов депутат з Фронту Змін, прізвища не пам’ятаю, бачив його на сессії міської ради в ряду Каспрука. Те що Ніконов має відношення до фронтовиків ніякого сумніву не маю.

  • Папиев не любит Шкиру ,Щкира не любит Папиева ,им ,что -жениться?
    вася и его прихвостики , а как вам вариант: они как, двое ,безусловно,умных и очень опытных в политике людей ,возьмут и договорятся. все равно о чем – в любом случае тогда вам клямка! ведь вы Папиева очень сильно подставляете своими бестолковыми,тупыми действиями.Как бы вам так попроще сказать – то, куда вы влезли – там мозги нужны,а у вас с этим делом – ну не беда даже а полная катастрофа!

  • Вы все холоп да холоп – прямо царь ИВАН ГРОЗНЫЙ из фильма. Помните его слова:”Пёс смердящий, ты
    пошто народ обижаешь.”
    “ДОГОВОРЯТСЯ ВСЁ РАВНО О ЧЁМ _ТОГДА ВАМ КЛЯМКА” – вот это политика!
    А ПАПИЕВ – ПРАВИЛЬНЫЙ МУЖИК.

  • Впевнений, що Папіев знає про усі маніпуляції та інтриги, знає що Шкіра завуальовано керує процесом аби себе не підставити. Папієва не проведеш!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини