Михайло Папієв скликає віче на Центральній площі для підтримки євроінтеграції України

11.10.2013

папієв

Звернення голови Чернівецької обласної державної адміністрації Михайла Папієва до мешканців області з нагоди 95-ї річниці Буковинського віча

Шановні краяни!
3 листопада 2013 року виповнюється 95 років Буковинському вічу. Ця дата – крайове свято, яке із повагою та гідністю щороку відзначається в області. Майже століття тому буковинці різних націй та народностей, різних віросповідань та політичних поглядів зробили цивілізаційних вибір на користь соборної України. Час підтвердив правильність такого шляху.

Нині за нами не менш важливий та хвилюючий вибір – куди і яким чином далі рухатися сучасній Україні.

Цього року річниця нашого Віча відзначатиметься напередодні Вільнюського самміту, на якому вирішиться доля підписання Угоди про асоціацію України з Європейським Союзом.

Президент держави Віктор Янукович впроваджує новий шлях до Європи. Це цілковито збігається із нинішніми цивілізаційними устремліннями переважної більшості краян. Нам близький та зрозумілий цей шлях як дорога до кращого життя для нас та наших дітей.

Обравши євроінтеграцію сьогодні, ми доведемо, що зусилля учасників Буковинського віча 1918 року не були марними. Нині ми маємо можливість завершити розпочату нашими попередниками місію остаточного повернення усіх українців у сім’ю вільних європейських народів.

Сьогодні соборна Україна повинна обрати єдину Європу!

Буковина – за об’єднання та євроінтеграцію!

Закликаю вас, дорогі мої земляки, прийти 3 листопада 2013 року о 13-00 на Центральну площу крайової столиці на маніфестацію з нагоди 95-ї річниці Буковинського віча та на підтримку євроінтеграції України!

Від Угоди про асоціацію – до Акту злуки між Україною та Європейським Союзом!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини