У Чернівцях відбувся вечір пам’яті Семена Цидельковського

09.10.2013

1381333846_img_0157В будинку естетики та дозвілля відбувся вечір пам’яті заслуженого діяча мистецтв України Семена Цидельковського під назвою “Великий у Чернівцях”. На вечір прийшли друзі та колеги відомого буковинця, які проживають в Чернівцях та інших містах України.

– Більшість гостей вечора Семен Ісаакович знав багато років, всі вони пов’язані творчістю, – розповіла співорганізатор вечора, директор будинку естетики та дозвілля Анна Якимець. – Його не забувають. Його присутність відчувається, бо те, що він зробив, діє. Ми сподіваємося, що й надалі пам’ять про Семена Ісааковича не згасатиме, а книги цієї великої людини читатимуть.

За своє життя Семен Цидельковський написав багато книжок. Остання книга “Великие в Черновцах” – презентована ним особисто рівно рік тому, коли Семен Ісаакович святкував 60-річчя. Кожну з книг С. Цидельковського можна було придбати на вечорі-пам’яті.

Чимало друзів талановитого буковинця не змогли приїхати до Чернівців. Зокрема, Марія Матіос, Остап Ступка, Катерина Бужинська, Юрій Фальоса та багато інших прислали відео-ролики з власними спогадами про Семена Цидельковського.

Повідомляє “МБ”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини