За наркотики буковинцю дали шість років

07.10.2013

наркотикиПершотравневий суд м.Чернівців призначив громадянину В. покарання у вигляді 6 років позбавлення волі з конфіскацією належного йому майна за ч.2 ст.307 КК України (незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинений повторно).
Обставини справи.

14 січня  2013 року Чернівецька прокуратура з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері скерувала до Першотравневого районного суду м. Чернівці обвинувальний акт відносно громадянина В. за ч.2 ст. 307 КК України.
Незважаючи на невизнання чернівчанином В. своєї вини в інкримінованому йому кримінальному правопорушенні та намаганні ввести в оману органи досудового розслідування, процесуального прокурора, що призвело до затягування  розслідування та своєчасності прийняття остаточного рішення у кримінальному провадженні, спростувати докази обвинувачення в суді йому так і не вдалося.

05.07.2013 року  захисником уже засудженого В. була  подана апеляція до Апеляційного суду Чернівецької області, в якій оскаржувався вирок Першотравневого районного суду м. Чернівці.

Апеляційний суд Чернівецької області ретельно перевірив матеріали даного кримінального провадження, обговорив доводи апеляційної скарги і дійшов висновку про доведеність вини засудженого В. у вчиненні інкримінованого йому злочину.

Повідомляє прес-служба прокуратури  Чернівецької області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи