Геннадій Москаль вважає, що Україну чекає прірва. Якщо не виберуть його політичну силу.

07.10.2013

москаль

– Ознайомлення з даними Державної служби статистики за січень-серпень 2013 року викликало в мене шок, – зауважує Геннадій Москаль. – Як колишній губернатор двох областей і колишній представник президента в Автономній республіці Крим, мушу зауважити: економіка країни зараз знаходиться в критичній ситуації, в найближчому майбутньому на нас чекає прірва. Найцікавіше те, що це – державна офіційна статистика, а якою ситуація є насправді не знає ніхто.

Отже.

Згідно офіційних даних Державної служби статистики України, за січень-серпень 2013 року обсяги промислового виробництва в Україні, в порівнянні  з аналогічним періодом 2012 року, скоротилися і складають 94,6%.

Добувна промисловість в порівнянні з аналогічним періодом минулого року складає:

вугілля кам’яне 95,7%; нафта сира 94, 1%; газовий конденсат природній одержаний з родовищ газу 87,6%.

Окремо хочу зупинитися на показниках виробництва  сигарет – 84,5%. Але низький показник виробництва сигарет в Україні, не доводить, що Україна веде активну боротьбу з курінням. Навпаки. Навіть в своєму виступі на Ялтинському саміті Генеральний секретар Інтерполу звернув увагу на те, що у світі саме контрабанда сигарет посідає перше місце. Її обсяги складають 700 мільярдів штук. Згідно даних Інтерполу –  7 мільярдів штук контрабандних сигарет припадає на Україну, чим і пояснюється різке зменшення легального виробництва сигарет в Україні.

Йдемо далі.

Виробництво паперу поліграфічного призначення на сьогодні складає 69,6% – що свідчить  про зниження  в Україні виробництва газетної , книжної  та іншої друкованої продукції.

Виробництво коксу та напівкоксу з вугілля складає 91,5%; первинна переробка нафти 64,9%; бензин моторний 55,2%; паливо дизельне для автомобільного та залізничного транспорту 63,0%; мазут  паливний 55%.  А виробництво спирту, навпаки, в країні збільшилося і складає 106,9%, і це при падінні загального виробництва алкогольних напоїв. Це свідчить про те, що в велика доля спирту йде на виготовлення контрафактних спиртових напоїв.

Виробництво пластмаси складає 48,6%; фарб та лаків 93,0%;  цегли 97,8%; суміші будівельної85,6%; феросплавів 81,4%; сталі 96,4%;  прокату чорних металів 97,7%; труб із сталі 83,3%; листів із сталі 76,8%; конструкцій збірних будівельних з чавуну та сталі 82,4%;  електродвигунів 54,6%;  тракторів для сільського та лісового господарства 65,5%;

А що дав Україні утилізаційний збір?

Виробництво автомобілів легкових складає 51,4%; автобусів 59,9%; автомобілів вантажних 51,1%;  вагонів вантажних та платформ, вагонів залізничних або трамвайних 56,6%.

Пасажиропотік складає всього 97,9% , а перевезення вантажів скоротилося всіма видами транспорту: залізничним 94,1%; автомобільним 99,1%; водним 73,6%; трубопровідним 95,6%; авіаційним 92,6.

Великі розмови про успіхи Митного союзу аж ніяк не відображаються в офіційних статистичних даних Державної служби статистики України.

Збитковими в Україні є такі галузі, як :

– будівництво, оптова та роздрібна торгівля; готельне господарство і організація харчування; фінансова і страхова діяльність; операції з нерухомим майном; мистецтво, спорт, розваги та відпочинок.

З промислової галузі  збитковими є:

– переробна промисловість; виробництво коксу і продукції нафтопереробки; хімічна промисловість;  металургійне виробництво; водопостачання.

Повідомоляє офіційний сайт нардепа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини