Ю.Тимошенко прийняла пропозицію щодо лікування в Німечинні від Кокса та Кваснєвського

04.10.2013

Юлія Тимошенко прийняла пропозицію щодо лікування в Німеччині передане їй представниками місії Спостереження ЄС. Про це повідомив на прес-конференції у Києві її захисник Сергій Власенко, передає кореспондент УНН.

“Пет Кокс та Алєксандр Кваснєвський передали мені пропозицію стосовно виїзду в Німеччину на лікування. Я публічно приймаю цю пропозицію”, – зачитав звернення Ю.Тимошенко її захисник.

Вона повідомила, що планує виїхати за кордон через недовіру до пануючого в Україні режиму. У листі Ю.Тимошенко наголошується, що вона не озалишить політичну діяльність та її виїзд не означатиме імміграцію.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович заявив, що питання лікування засудженої екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко залишається у повістці денній та буде вирішуватися в межах українського законодавства.

На думку Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Валерії Лутковської, підставою для лікування екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко у Німеччині може стати відповідний міждержавний договір, ратифікований в парламентах обох держав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини