Ніконов зливає Михайлішина заради теплої посади

04.10.2013
Nikonov

Чичері, чичері

Останнім часом Володимира Миколайовича можна було неодноразово побачити в компанії нардепа від опозиції Максима Бурбака у різних затишних рестораціях нашого міста(зокрема в улюбленій “опозиційній” точці – “Чичері”). Вони про щось шепотілися і піднімали келихи за успіх лише одним їх відомої справи. Однак, справа, як і все у Чернівцях, не довго залишалася кулуарною.

Втім і сам депутат не надто приховує нової орієнтації. Карти були розкриті тоді, коли Ніконов став єдиним представником фракції Партії Регіонів, який не з’явився у сесійній залі, коли голосувалося питання про передачу Калинівському ринку п’яти гектарів землі, що колись належали контрольованому братами Бурбаками ринку «Добробут».

Для Михайлішина це мало стати тривожним дзвіночком. Однак.

Так що і у регіоналів, які трималися монолітно і діяли узгоджено майже десять років, врешті зявилася своя «тушка».  Тому що, очевидно, вибір Ніконова пояснюються не так високими матеріями, як  дуже матеріальним інтересом. Головні мотиви у таких випадках, як правило, такі: жадоба і жага до влади. Цікаво, що на цьому полі грає опозиція.  І головні засади її кадрової політики не вражають оригінальністю.

Вочевидь, Бурбаку вдалося переконати регіонала, що шансів виграти у Михайлішина не має, і наступним мером стане опозиціонер. Ніконов «стушкувався» у рестораціях і за ресторанні обіцянки. Чи на тверезу голову? 

 Андрій Струм

Коментарі
  • Широкая коалиция по черновицки : Бурбак, Никонов, Каспрук, Урсулян, Кушнирык, Ватаманюк – вот это будет команда для работы на город !!!!!

  • Никонов – молодец, единственный не побоялся выступить открыто против Недорозумения. Респект и уважуха

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини