Чернівчанин на SUBARU намагався прорватися до Румунії (уперед до ЄС)

04.10.2013

На Буковині 3 жовтня у пункті пропуску “Порубне” прикордонники Чернівецького загону за допомогою спецзасобів запобігли спробі українця прорватися автомобілем через кордон. Про це повідомляє прес-служба прикордонного загону.

На такий вчинок наважився 23–річний мешканець міста Чернівці, що рухався на автомобілем “SUBARU TRIBECA”. Наблизившись до пункту пропуску, проігнорувавши вимоги прикордонного наряду, на високій швидкості, молодик увірвався в пункт пропуску. Обравши смугу виїзду “зелений коридор”, порушник спрямував авто в бік Румунії.

У пункті пропуску за командою “Бар’єр” були підняті чергові сили, які і зупинили зухвальця, заблокувавши пункт пропуску. Після затримання водія, останній своїх дій так, і не зміг пояснити, хоча знаходився в адекватному стані. Наразі на чоловіка чекає розмова з представниками МВС України, а в подальшому доведеться постати перед Фемідою за спробу незаконного перетинання державного кордону України, а також за злісну непокору законній вимозі військовослужбовцям Державної прикордонної служби України. Повідомляє “МБ”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи