Свободівські депутати вилетіли до Швейцарії, щоб пояснити FIFA, якими прапорами можна вимахувати.

03.10.2013

 

 Європейські футбольні чиновники дали чудову нагоду своободівським депутатам проявити політичну активність. Вони використовують її на повну. Народні депутати від партії ВО “Свобода” Андрій Іллєнко та Ігор Мірошніченко сьогодні, 3 жовтня, відїжджають до Швейцарії з метою пояснити футбольним чиновникам несправедливість санкцій проти України через поведінку вболювальників, передає УНН.

“У четвер я і мій колега Ігор Мірошніченко летимо у Швейцарію до штаб-квартири FIFA і будемо намагатися пояснити футбольним чиновникам несправедливість санкцій проти України. Бере о з собою червоно-чорний прапор, портрети героїв національно-визвольних змагань та англомовну літературу про український визвольний рух”, — написав нардеп на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, 27 вересня Дисциплінарний комітет ФІФА порахував, що поведінка групи українських уболівальників (неонацистські банери і вітання, “мавп’ячі” звуки і жести) під час матчу Україна — Сан-Марино були ганебні і явно порушували Дисциплінарний кодекс ФІФА. Крім того, піротехнічні засоби, які використовувалися вболівальниками, могли становити значну загрозу особистій безпеці. Через це відбірковий матч ЧС-2014 між збірними України та Польщі, намічений на 11 жовтня в Харкові, відбудеться без глядачів. Також збірна України не зможе грати на “Арені Львів” до кінця відбору на ЧС-2018 у Росії. Крім того, ФФУ належить виплатити штраф у 45 тисяч швейцарських франків. 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини