5 жовтня у Чернівцях відбудуться змагання з бодібілдингу, пол-денсу та фітнесу

03.10.2013
qF1qW7w4CE4

Змагання з пол-денсу, це гімнастичні вправи із спеціальним шестом -пілоном

Уперше після тривалої перерви у Чернівцях відбудуться відкриті змагання з бодібілдингу та фітнесу «Золотий Бук», в рамках яких 5.10.13 у Палаці «Юність Буковини» визначать кращих у номінаціях бодібілдинг, бікіні та пол-денс.
Змагання з бодібілдингу та фітнесу «Золотий Бук», які проводилися з початку 80-х років минулого століття, в радянські часи збирали у Чернівцях кращих атлетів СРСР. Цей турнір відігравав помітну роль у розвитку не лише буковинського, а й українського бодібілдингу.
Тепер за відродження колишніх спортивних традицій взялась Чернівецька федерація бодібілдингу та фітнесу (IFBB), яка є головним організатором «Золотого Буку 2013». Ініціативу федерації підтримали обласний центр «Спорт для всіх» та партнери і меценати, які долучилися до організації цьогорічний змагань «Золотий Бук», що зберуть 5 жовтня 2013 р. у Палаці «Юність Буковини» титулованих атлетів України.
Атлети та атлетки будуть змагатися у наступних номінаціях: бодібілдинг юніори (чоловіки), бодібілдинг чоловіки (абсолютна категорія), бікіні, пол денс. Переможців отримають медалі, кубки, цінні призи та грошові сертифікати.
Однією з родзинок змагань буде показовий виступ легендарного українського бодібілдера Андрій Кухарчука.
Президент Чернівецької федерації бодібілдингу та фітнесу Ігор Янчук зазначив: «Наш чемпіонат «Золотий Бук» відкриє нові можливості та дасть поштовх розвитку західноукраїнського бодібілдингу та фітнесу. І в подальшому, сподіваюсь, вже регулярно збиратиме на чернівецькій сцені кращих атлетів».

Повідомив  “Спортбук”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини