Досі йдуть суди про гроші ” на повінь” 2008 року. Державний мільйон на Калинівський, який до того ж отримав велику страховку за збитки

02.10.2013

Власне не йдуть суди, а завершився суд.  Вінницький апеляційний суд  визнав, що Чернівецька міська рада у 2008 році неправомірно використала мільйон бюджетних гривень для відновлювальних робіт на КП МТК “Калинівський ринок”
Вінницький апеляційний суд підтримав вимоги Державної фінансової інспекції щодо повернення до Державного бюджету понад 1 млн. грн.
Суд вказав, що Департаментом економіки Чернівецької міської ради при виділенні коштів державної субвенції на здійснення відновлювальних робіт КП МТК “Калинівський ринок” не було враховано, що сума прямого фактичного збитку була відшкодована страховою компанією, а сума наданої субвенції значно перевищує розмір коштів, що необхідний для відновлення аварійно-відновлювальних робіт пошкодженого комунального майна МТК “Калинівський ринок”. Внаслідок чого Державному бюджету завдано матеріальної шкоди (збитків) на суму 1131151,20 грн.rynok02

Необхідно зазначити, що оскаржувані вимоги державної фінансової інспекції про усунення виявлених недоліків та порушень ґрунтуються на результатах проведеної ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності департаменту економіки Чернівецької міської ради за період 2008-2009 роки.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини