З нагоди Дня усиновлення організували святковий концерт

01.10.2013

Як повідомляє Служба у справах дітей обласної державної адміністрації, відповідно до реалізації соціальних ініціатив Президента України «Діти-майбутнє України» у торговельно-розважальному комплексі «Тарашани», що на Глибочині, було проведено святкову програму з нагоди відзначення Дня усиновлення та другої річниці реалізації благодійного проекту «Іменини Буковини». До цього дійства долучились також обласна благодійна організація «Майбутнє України» та Чернівецьке обласне молодіжне об’єднання «Сучасник».

Під час заходу фахівці провели тренінг з питань виховання неповнолітніх дітей – опікуни, піклувальники, прийомні батьки, батьки-вихователі, усиновлювачі, обговорили питання неприпустимості насильства в сім’ї та методи впливу на поведінку діток.

Окрім цього, для більш ніж 100 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, що опинились у складних життєвих обставинах, дітей які виховуються в інтернатних закладах, провели цікаву розважальну програму та вручили їм заохочувальні подарунки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини