Розпочався останній призов на строкову військову службу

01.10.2013

13802З 1 жовтня розпочнуть роботу призовні комісії з питань призову громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України, Внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України та Державної спеціальної служби транспорту України.

Наприкінці року передбачається призупинити призов громадян на строкову військову службу до лав Збройних Сил України, та до кінця 2014 року перейти до комплектування Збройних Сил військовослужбовцями за контрактом. Цього року кількість бажаючих проходити службу за контрактом – 8 тисяч осіб.

Як розповів перший заступник начальника Головного управління персоналу Генерального штабу ЗС України генерал-лейтенант Броніслав Жуковський, останній призов громадян України на строкову військову службу у Збройних Силах України проходитиме зі зменшенням кількості призовників, порівняно з попереднім призовом, на 2500 осіб.

Строковиками в першу чергу комплектуватимуться військові частини і підрозділи Повітряних Сил Збройних Сил України, які залучаються до несення бойового чергування з протиповітряної оборони, арсенали, бази і склади.

Повідомляє УНН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини