Нового прокурора Чернівецької області представив Папієв. До речі, новий головний правник області із Маріуполя Донецької області)

01.10.2013

1 жовтня, працівникам органів прокуратури представили нового прокурора Чернівецької  області Павла Павлюка. Представив його голова ОДА Михайло Папієв.

«Завдяки скоординованим заходам з боку прокуратури правоохоронними органами області досягнуто зниження рівня злочинності. Буковина посідає друге місце в рейтингу серед областей держави по рівню злочинності в розрахунку на 10 тисяч населення, – зауважив Михайло Папієв.

Михайло Папієв подякував Петру Ковалю за професійну роботу та побажав новопризначеному прокурору Павлу Павлюку успіхів, результативної та плідної праці на Буковині.

Довідка: Новий прокурор Чернівецької області народився 3 серпня 1981 року у м. Маріуполь Донецької області.

У 2003 році закінчив Запорізький державний університет. В органах прокуратури працює з 2004 року на посадах: слідчого прокуратури району, прокурора та старшого прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні дізнання та досудового слідства управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство прокуратури Запорізької області, прокурора та старшого прокурора відділу нагляду за додержанням законів при розслідуванні злочинів проти життя управління нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ Головного управління нагляду за додержанням законів при проводженні оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства Генеральної прокуратури України, заступника начальника управління нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ-начальника відділу нагляду за додержанням законів при розслідуванні злочинів проти життя Головного управління нагляду за додержанням законів при проводженні оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства Генеральної прокуратури України.

З 31 жовтня 2012 року – заступник прокурора Тернопільської області. Старший радник юстиції.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини