Найстаріша жінка Чернівців користується Скайпом

01.10.2013

1337873760_1021 жовтня – день людей похилого віку. Його відзначають по всій планеті з 1990 року, після резолюції Генеральної Асамблеї ООН. У Чернівцях теж є багато людей, які отримали побажання довголіття, здоров’я та миру в душі. Одна з них – Олександра Гнатівна Назарова, найстаріша жінка в Чернівцях. У травні вона відзначила своє 103-річчя.

Олександра Гнатівна народилась у Куйбишеві у 1910 році у багатодітній родині. Пережила І світову війну, революцію, Велику вітчизняну війну, після якої і оселилась у Чернівцях. Разом з чоловіком, який дожив до 82 років, виховувала двох синів, дочекалась онуків та правнуків. МАє неабияку волю до життя, цікавиться навколишнім світом і аж ніяк не боїться нових технологій. Півтора роки тому освоїла Скайп.

Розпорядок життя старенької нині неквапливий – прокидається, їсть, ходить по кімнатах, отримує підтримуюче лікування. Живе разом з рідними – онукою та правнуком.

Олександра Гнатівна живе у будинку, оснащеному одним з найстаріших ліфтів у Чернівцях. Віталій Михайлішин, який завітав привітати довгожительку, пообіцяв якось вплинути на цю ситуацію і поцікавився секретом довголіття. Виявилось, що пані Олександра під час війни була донором і здала 4 літри крові.

Цьогоріч, відзначивши свій 103-річний ювілей, Олександра Гнатівна заявила – “Мені сподобалось! Ще один рік поживу!”.

Повідомляє телеканал “Чернівці”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини