“Укрпошта” підвищує тарифи на прийняття передоплати та доставку періодичних видань на 45%. Георгій Галиць вважає, що за справу час взятися Антимонопольному комітету

30.09.2013

zakarpattya20090529184354Уже з 1 січня 2014 року Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» підвищує тарифи на прийняття передоплати та доставку періодичних видань на 45%. Під час сьогоднішнього брифінгу у першого заступника голови Чернівецької ОДА Георгія Галиця, поцікавилися можливими шляхами вирішення цього питання та зменшенням встановленої ціни за даний вид поштових послуг.

– Це рішення прийнято «Укрпоштою», а не Чернівецькою дирекцією. Включати механізми тиску потрібно на центральному рівні. Я думаю такі механізми будуть застосовані найближчим часом. Я розумію, що це рішення найбільше вдарить не по центральних і обласних газетах, а в першу чергу по районних. Які не мають електронних версій, але мають питомі тиражі. І тут мають втручатися антимонопольні органи. Оскільки зрозуміло, що зарплата зростає не такими темпами, якими «Укрпошта» зробила своє підвищення. Причини цього підвищення мені зрозумілі, але підстави по розміру, не зрозумілі, – зауважив Георгій Галиць.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи