Ніхто не поспішає на вибори чернівецького мера. Що цікаво – Федорук теж. Федорук поспішає у суд.

30.09.2013

На одній з минулих прес-конференцій Микола Трохимович заявив, що жодних перешкод призначенню виборів міського голови у Чернівцях не має – він, нібито, програв усі суди в Україні, і тепер сподівається на Європейський суд з прав людини. Але колись, не зараз.  Питання, до речі,  досить гаряче. Тому що саме подібний судовий розгляд міг бути підставою для того, щоб рішення про дострокові вибори міського голови не було прийнято. І ось – перешкод ніби то немає.

Однак, як зясувалося– все не зовсім так.  Першого жовтня Вищий адміністративний суд України має розглянути касаційну скаргу колишнього мера Чернівців за його ж позовом до Чернівецької міської ради, щодо його усунення з посади.

Таким чином, закликаючи до виборів опонентів, Микола Федорук і сам не особливо наполягає на цих виборах. Інакше б, звісно, він касацію в суд не подавав. Можливі вибори були б для нього цікавішими доволі примарних шансів виграти справу (про таку примарність сказав і сам пан Федорук на тій же прес-конференції і закликав  до люстрації суддів).

Можна згадати з цього приводу договтривалу акцію, яка проходила навесні – « Чернівцям потрібен мер». Чернівцям – можливо. А чи потрібні мерам Чернівці?  Факти вказують, що не сильно. 

gjdtcnrfgjdtcnrf1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи