Азаров знов заговорив про доступну капусту

30.09.2013

Насичення ринку основними продуктами харчування за доступними цінами – це питання макроекономічної стабільності держави.
Про це Прем’єр-міністр Микола Азаров заявив на нараді з керівництвом низки областей, повідомляє прес-служба уряду.
«Керівникам регіонів і великих міст ми даємо доручення вжити заходів щодо забезпечення населення овочами. Люди повинні мати можливість купити продукцію цього врожаю за нормальними цінами», – повідомив Прем’єр-міністр.
Він знову звернув увагу на важливість проведення продовольчих ярмарків у регіонах.
«Це не дріб’язкове питання – це питання важливе. Тому, якщо треба допомогти в цьому – звертайтеся. Таких майданчиків має бути достатньо, щоб наші громадяни змогли зробити запаси на зиму», – додав Азаров.
У цьому контексті необхідно забезпечити максимальну взаємодію з органами внутрішніх справ, податкової, прокуратури, щоб унеможливити махінації перекупників, наголошується у повідомленні прес-служби.
«Цінова стабільність і робота з насичення ринку основними продуктами харчування – це питання макроекономічної стабільності держави. Тому в цьому питанні дрібниць бути просто не може», – заявив Азаров.  Казав пан “дам кожух” – тепле його слово. Хоча в цілому проблем із сільськогосподарськими ринками, треба сказати, немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини