Михайло Папієв знає, хто краде у держави. Але тільки біля «Добробуту»

24.09.2013

 екскаваторНещодавно на землях водного фонду р. Прут   біля ринку «Добробут» були виявлені місця видобування піщано-гравійної сировини з самовільно відкритого кар’єру. Самовільне користування надрами, за оцінкою екологів, завдало державі збитків на 1,6 млн. гривень.

Михайло Папієв, коментуючи цю ситуацію під час брифінгу сказав,   – Настільки я знаю депутати обласної ради  і міської звернулися до правоохоронних органів.  В цьому питанні треба провести розслідування і з’ясувати, хто причетний до цієї несанкціонованої вибірки гравію, хто, де його використовував, з тим щоб дати належну правову оцінку. Робота триває.  Я думаю,  що найближчим часом ви дізнаєтеся про причетних осіб. Думаю що всі здогадуються, куди цей гравій йшов. Але нехай це вже буде досліджено в плані досудового розслідування і проінформовано громаду.

–  Хтось недопрацьовує з екологічної інспекції?

Ми дамо оцінку. Але хтось в першу чергу недопрацьовує із тих несумлінних керівників деяких структур, які дозволяють собі вночі несанкціоновано вибирати гравій, будувати свої ринки, стоянки. От нехай вони відповідають перед законом, чому вони це роблять. І чому сьогодні збитки нашої держави склали близько 100 млн. гривень. І хто їх буде відшкодувати. Я особисто проконтролюю це питання.

  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини