Гайничеру підтвердив, що область претендує на книгарні і ще 50 об’єктів міської власності

24.09.2013

61281610А Михайлішин все сподівається на прокуратуру, яка тільки отримала від області приміщення 250 кв.м. на вул. Дарвіна. І пише туди заяви.

Прес-конференцію Михайло Гайнічеру давав разом із Валентином Манілічем, який дуже добре орієнтувався у питанні, на відміну від голови обласної ради. Що підтверджує гіпотезу звідки ростуть ноги комбінації із книгарнями.
– Свого часу складалися переліки об’єктів — у 1991 році, які мали бути у відповідній власності — міській чи обласній, – сказав Гайничеру. – У нас в області сталося так, що було внесено елементи дезорганізації при оформленні документів на власніть. Сьогодні облрадою ведеться робоа, щоб виключно у правовому полі об’єкти, які повинні належати до обласної комунальної власності, були передані. Уже було 5 судових рішень і об’їєкти перейшли до обласної власності. Як правило це об’єкти, в яких розташовані обласні комунальні підприємства або обласні установи. Це абсолютно нормальна робота, це залежатиме від рішень суду.
Зокрема, Михайло Гайничеру згадав про приміщення книгарень “Буковинської книги”, які облрада хоче забрати в обласну власність.

Водночас голова облради наголосив, що про приватизацію не йдеться.
– За час нинішнього скликання облради жодного приміщення обласної комунальної власності не було приватизовано і не може бути приватизовано без затвердженої програми приватизації, якої немає. І, на мою особисту думку, більш ефективно здавати в оренду, – сказав він.
На недавній прес-конференції  народний депутат   Максим Бурбак заявив про те, що ОБТІ проводить інвентаризаційно-оцінювальні роботи по центральній частині Чернівців, існує перелік з понад 50 об’єктів, які хочуть забрати з міської комунальної власності в обласну.

 Фото: versii.cv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи