Прокурори Буковини змагалися у Вінниці

23.09.2013

Минулими вихідними в рамках проведення в органах прокуратури України футбольного турніру, присвяченого пам’яті колишнього прокурора  Луганської області В.І.Солодкого, прокурори Буковини  навідалися до колег із Вінничини, з якими й зіграли свій перший поєдинок.

Незважаючи на несприятливі погодні умови (у Вінниці було прохолодно і накрапав дощ) на штучному газоні кипіли справжні пристрасті – цікава  і напружена боротьба між футболістами-любителями  тривала аж до фінального свистка головного арбітра.  Спершу поталанило чернівчанам – скориставшись незначною помилкою воротаря вінничан, який необачно вийшов на перехоплення м’яча, голом відзначився старший прокурор прокуратури області Руслан Маріуца.  Опісля гра перейшла у спокійне русло, що було на руку господарям, адже і поблизу воріт буковинців почали виникати небезпечні моменти. І під час однієї з нечисленних контратак вінничанам таки вдалося зрівняти рахунок – метрів із 35 досить потужно і прицільно у самісіньку як кажуть у таких випадках девятку пробив  півзахисник господарів (див. фото).

Після перерви буковинці знову взялися до справи – не хотіли, щоб доля поєдинку вирішувалася у серії післяматчевих одинадцятиметрових ударів. Тим паче, що минулого року  саме у серії пробиття пенальті ми поступилися тим же вінничанам.  І невдовзі після удару слідчого прокуратури Путильського району Олександра Крохмалюка м’яч таки затріпотів у сітці воріт господарів.

Незважаючи на потуги нашим суперникам вдруге так і не вдалося відзначитися голом. Отож, 2 : 1 на користь буковинців.  Чергова гра в рамках цього ж турніру відбудеться за участі наших і одеських прокурорів на нейтральному полі  наступної суботи.

Інформує прес-служба прокуратури Чернівецької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини