Мельник розказав новодністровцям про зменшення тарифів на воду і має намір віддати громаді частину приміщення «Укртелекому»

23.09.2013

DSC_0305Нещодавно у БНТД «Молодіжний» відбулася зустріч представників громади із Новодністровським міським головою В. П. Мельником, на котрій обговорювалися наболілі  питання: зменшення тарифів на воду та водовідведення; передача КП «Лісова казка» у власність територіальної громади м. Чернівці, а також створення громадської ради м. Новодністровськ.

Володимир Мельник повідомив присутніх про те, що наразі проводяться ремонтні роботи із заміни нової системи водопостачання та водовідведення, завдяки чому вирішиться питання стосовно високої абонентської плати за ці види комунальних послуг. Окрім того, згідно із планом, почергово здійснюється ремонт покрівель житлових будинків мікрорайонів «Діброва» і «Сонячний», заміна труб у підвалах та електропроводки у стояках. Володимир Мельник повідомив про те, на що будуть витрачені кошти, які надійдуть від ПАТ «Укргідроенерго» до 2015 року, зокрема, на реконструкцію БНТД «Молодіжний». Також розглядається ймовірність передачі частини приміщення «Укртелекому», котра останнім часом знаходиться у занедбаному стані, територіальній громаді м. Новодністровськ. Щодо дитячого оздоровчого табору «Лісова казка», будиночки котрого вже кілька років як пустують, міський голова навів слушний приклад ОКЗ «ДЮСШ у м. Новодністровськ», котрий перейшовши у власність Чернівців лише покращив свій фінансово-господарський стан і далі продовжуючи приймати у своїх стінах новодністровську дітвору.
На завершення зустрічі її ініціатори обрали актив громадської ради Новодністровська.

Повідомляє офіційний сайт Новодністровської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи