Гешко провів ранкову гімнастику з гімназистами

20.09.2013

130920-Olimp-urok-zaryadka-7gimnazia-Heshko-sportbuk.com (65)-RudjkoSvitlana
Незвичною виявилась п’ятниця, 20.09.13, для учнів та викладачів Чернівецької гімназії №7 – до навчального закладу вперше завітав найтитулованіший спортсмен краю, чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м Іван Гешко.

Сюрпризний візит був приурочений Європейському тижню мобільності, який триває у Чернівцях. Кращий спортсмен України 2006 р. Іван Гешко, на прохання обласного центру «Спорт для всіх», погодився провести ранкову гімнастику в одному з навчальних закладів Чернівців. Цю ініціативу підтримало і міське управління освіти та обласне відділення НОК України.
Вправи титулований спортсмен запропонував гімназистам найпростіші, аби всі-всі могли без проблем разом з ним їх виконати.

Після ранкової гімнастики чемпіон продовжив спілкування з гімназистами вже в приміщенні. І це стало своєрідним «Олімпійським уроком», але не в спортзалі. Іван розказав коротко про свій шлях у спорті, про діяльність названого на його честь спортклубу «Гешко» (зокрема, про спорт інтернат в Кіцмані, де живуть і тренуються перспективні спортсмени з регіону), відповів на цікаві запитання і, звісно, роздав автографи і сфотографувався з бажаючими. Зірковий гість передав присутнім корисні та інформативні презенти від обласного відділення НОК України та облцентру «Спорт для всіх». А директору гімназії №7 Світлані Рудько Іван презентував футбольний м’яч з автографом. Світлана Григорівна, у свою чергу, попросила гостей, при нагоді, по клопотати про облаштування на території гімназії, приміром, майданчику з штучним покриттям.

На ранковій гімнастиці була присутня і координатор Європейського тижня мобільності на Буковині Тетяна Лебухорська, яка запросила всіх в неділю на Соборну площу на «День без авто» («Ярмарок здоров’я»).

Іван Гешко, у свою чергу, звернув увагу гімназистів та вчителів на той факт, що цього року в рамках «Буковинської милі» 29 вересня на Соборній площі відбудеться і масовий забіг на 2 милі, на який запрошуються всі охочі (вік, стать, темп бігу чи ходьби не має значення – головне стартувати і закінчити дистанцію). І зауважив, що серед учасників масового забігу будуть розіграні призи (у т.ч. велосипеди, палатки тощо).

Запросили бажаючих і на ранкову суботню пробіжу в парк культури і відпочинку ім.. Т. Шевченка (любителі бігу та ходьби збираються щосуботи на 9:00 біля кафе «Літо»).

Представник міського управління освіти Володимир Цуркан зауважив, що подібні заходи є дуже корисними для підростаючого покоління. І запропонував проводити їх частіше і різних навчальних закладах.

 Сайт Спортбук. Фото Георгій Мазурашу

Коментарі
  • Будете дурні вимагати мейл, не бкде бажаючих у вас публікуватись ! Подивіться на проктику інших видань. Навіть в ОРД є можливість написати комент без мила ! Скільки у вас коментів в день ? !!!

  • Это отлично. Побольше бы таких мероприятий.
    Движение, ходьба,парк- и жить БУДЕТ ЗДОРОВО,
    Иван Гешко и Светлана Григорьевна- в отличной физической форме.
    Молодцы. Пойду и я пройдусь.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини