Податківці вчать, як правильно вести бізнес.Бінесмени не заперечують

18.09.2013

SAM_0756Для того, щоб  навчити чернівчан, які вирішили розпочати свою власну справу, основ податкового законодавства працівники Державної податкової інспекції у м. Чернівцях проводять семінари – практикуми.

Так нещодавно в приміщенні Центру обслуговування платників податків було проведено черговий семінар-практикум на тему: «Від бізнес-ідеї – до власної справи». Працівники інформаційно – комунікаційного відділу розповіли про порядок реєстрації підприємницької діяльності, про системи оподаткування для підприємців, ведення обліку на спрощеній системі оподаткування, порядок оформлення найманих працівників.

Чернівецькі податківці запрошують усіх майбутніх підприємців стати учасником таких тематичних семінарів, адже вірний вибір виду підприємницької діяльності за власними уподобаннями та можливостями, знання податкового законодавства  допоможе у процвітанні бізнесу.  Записатись на семінар – тренінг, який відбудеться 9 жовтня з 15,00 по 17,00, можна за телефоном: 54-60-24, або надіславши листа на електронну адресу: roziasnen@ukr.net.

Повідомляє інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м.  Чернівцях

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини