Михайло Папієв у якості штурмана особисто оцінив якість траси “Аква плюс” . Фотосесія Папієва. Ще трохи і Путін)))

19.08.2013

 Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Папієв сьогодні серпня, особисто здолав спецділянку “Аква плюс” нинішнього етапу автоперегонів “Александров ралі”. Керівник виконавчої влади Буковини в якості штурмана разом з пілотом – абсолютним чемпіоном України з ралі Олександром Салюком-старшим проїхав новою трасою сьогоднішніх гонок та, як зізнався відтак, отримав незабутні враження і відчув екстремальність цього виду спорту.

«Враження, безумовно, чудові: ми їхали в середньому 90-100 кілометрів на годину. Траса добре підготовлена до змагань, якісна. Мені про це неодноразово говорили учасники ралі з України, Росії та Європи, а тепер я особисто у цьому пересвідчився. Певен, що ралісти отримають багато задоволення, долаючи круті повороти та трампліни на цій ділянці. Вони переконаються, що буковинські траси для перегонів не лише додають адреналіну, а ще й відкривають надзвичайну мальовничість нашого краю», – сказав Михайло Папієв.

За його словами, буковинський етап “Александров ралі” за останні три роки став найпрестижнішим в державі. «Зі свого боку ми докладаємо чимало зусиль, аби учасники перегонів, вболівальники та обслуговуючий персонал почувалися на Буковині комфортно та безпечно. Враховуючи, що з кожним роком кількість екіпажів зростає – а цьогоріч їх 65 – ми сприяємо підвищенню рівня та статусу змагань», – наголосив голова Чернівецької облдержадміністрації.

 За повідомленням прес-служби Фото з офіційного сайту ОДА ОДА dsc_0066_4dsc_0083dsc_0091_1dsc_0002_4dsc_0034_5dsc_0115_1

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи