В Чернівцях запрацював ще один пункт базування «швидкої»

12.08.2013

У корпусі Чернівецького міського пологового будинку №1, що по вулиці Головній, 129, запрацював денний пункт базування «швидкої». Як інформує директор ОКУ «Чернівецький центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимир Єленєв, це – єдиний денний пункт базування «швидкої» у місті. Інших чотири – цілодобові.

– З метою наближення екстреної медичної допомоги до населення центральної частини міста і скорочення часу доїзду на виклики у вільних приміщеннях одного з відділень міського пологового будинку №1 ми організували денний пункт базування «швидкої». Він працюватиме з 8.00 до 20.00 – тобто у час, коли ця частина Чернівців найбільш перенавантажена автомобільним рухом. Оскільки тут зручне приміщення і заїзд до нього, пункт «швидкої» перенесли сюди з вулиці  Шептицького, – повідомляє В. Єленєв.

Наразі у Центрі екстреної медичної допомоги планують відкриття ще одного цілодобового пункту базування «швидкої» на вулиці Українській, повідомляє міське управління охорони здоров’я. Це необхідно, щоб разом із базою Центру цілком покрити потреби мешканців міста і прилеглих населених пунктів районів області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи