Чернівецькі правоохоронці не можуть зрозуміти чому діти у спеку хочуть на Прут (розслідують обставини втечі сиріт)

07.08.2013

7593702035 серпня троє маленьких вихованців Хотинської спеціалізованої школи -інтернату втекли з дитячого санаторію «Садгора», де вони знаходились на профілактичному оздоровленні.

До правоохоронців звернулась виконуючий обов’язки головного лікаря обласного дитячого протитуберкульозного санаторію, що розташований у Садгірському районі міста Чернівці та повідомила, що із закладу зникли троє дітей – близнюки 11 років та їх 8-річний товариш.На пошуки маленьких втікачів був задіяний весь особовий склад Садгірського райвідділу міліції. Орієнтовані співробітники патрульної служби міста Чернівці, Державтоінспекції та всі наряди прилеглих районних відділів міліції. У результаті оперативного здійснення пошукових заходів та завдяки злагодженим діям правоохоронців невдовзі дітлахів знайшли на березі річки Прут обласного центру.

На даний час діти знаходяться у притулку для дітей чернівецької міської ради  до встановлення всіх обставин та причин втечі. Повідомляє прес-служба УМВС в Чернівецької області.

Гучне формулювання про «обставини та причини втечі» посміхає. З великою ймовірністю можна сказати, що дитячий санаторій не організовує екскурсії на Прут. А, погодьтеся, у тридцятиградусну спеку – поведінка дітей більш логічна, аніж дорослих.

 

  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини