Акордеоніст-мічуринець. Дерева у сквері на Шкільній зрізали на прохання Яна Табачника.

23.07.2013

vr10Ян Табачник, що не зробить, то і приємно людям. Не встигли вщухнути розмови про клопотання Табачника щодо присвоєння звання «народного» маловідомому шансоньє Олегу Гаврилюку. Аж Табчаник првоявив себе і як садівник –мічуринець.  Із зверненням навести лад у сквері на вулиці Шкільній до чернівецьких комунальників звернувся кілька місяців тому цей народний депутат і колишній чернівчанин. Про це газеті «Молодий буковинець» повідомили у “Тресті зеленого господарства”.

 Нардеп Табачник, який долучився до реконструкції скверу у 2008 році, висловив невдоволення міській владі, що територія недоглянута і там необхідно навести лад. Комунальники нардепа послухалися і комісійно провели обстеження зелених насаджень на розі вулиці Головної-Шкільної.Через незадовільний стан видалили три липи і обрізали сухі верхівки у двох лип.

Минулого року сквер передали на баланс Тресту зеленого господарства. Комунальники хочуть облаштувати у сквері клумби, висадять кущі. Обіцяють це зробити вже восени до Дня міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини