Керівник Буковинської міліції відвідав травмованого міліціонера

18.07.2013

Сьогодні начальник УМВС України в Чернівецькій області Олександр Демидов відвідав у лікарні дільничного інспектора міліції, який був травмований під час виконання службових обов’язків.

Олександр Миколайович поцікавився станом здоров’я підлеглого у лікарів та попросив надати всебічну допомогу аби міліціонер швидше одужав.

 

 

Нажаль на сьогоднішній день правовий нігілізм у суспільстві перетнув межу дозволеного – зазначив Олександр Демидов, – і ми бачимо, що деякі громадяни перейшли до, так званого «права юрби». Вони самі беруть на себе відповідальність вирішувати хто винен, а хто ні.

У таких обставинах виходить, що інституції держави: міліція, прокуратура, суди, на їхню думку вже не потрібні. Але люди не усвідомлюють, що своїми вчинками вони, на сам перед, вступають у конфлікт із Законом. Нажаль ті політики та радикально налаштовані молодіжні організації, які підтримують громадян у цьому конфлікті, не розповідають їм про можливі наслідки.

 

З початку року в Україні постраждало при виконанні службових обов’язків 112 працівників міліції, з них п’ятеро – загиблих. Нагадаємо, що 16 липня стався прикрий факт, нанесення тілесних ушкоджень правоохоронцю. Дільничний інспектор Глибоцького райвідділу міліції намагався в черговий раз запросити 53-річного правопорушника, мешканця села Чагор у райвідділ для супроводу його до суду. Але останній відреагував нецензурною лайкою, та вдарив правоохоронця сокирою. Наразі кримінальне провадження перекваліфіковане на ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Зловмисник знаходиться під вартою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи