ЧЕРЕЗ МІСЯЦЬ НА БУКОВИНІ СТАРТУЄ ІV ЕТАП ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З РАЛІ

17.07.2013

Через місяць на Буковині розпочнеться четвертий етап всеукраїнських перегонів «Александров Ралі». Цьогорічні гонки відрізняються тим, що зона сервісу і штабу знаходитиметься не у місті, як це було раніше, а на території туристично-розважального комплексу «Аква-Плюс», – розповів на засіданні оргкомітету з питань організації та проведення «Александров Ралі» директор чемпіонату України з ралі Михайло Лойленко. Також члени оргкомітету обговорили стан доріг, особливо гірських, облаштування фан-зон заходу та довезення всіх бажаючих до них.

«Грунтові автошляхи в Україні розвинуті на високому рівні, тому ми будемо сподіватися, що гонки на Буковині пройдуть, як завжди, успішно та на найвищому рівні», – узагальнив Михайло Лойленко. Змагання триватимуть з 16 по 18 серпня, їхофіційне відкриття відбудеться на Соборній площі м. Чернівці.

Заступник голови обласної державної адміністрації Віталій Темерівський, підсумовуючи засідання оргкомітету, наголосив, що крайова влада докладатиме максимум зусиль для успішного проведення всеукраїнських перегонів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини