Безпечні розваги. Депутати не захотіли скасувати свої пільги.

05.06.2013

Український парламент відмовився скасовувати пільги народних депутатів та інших держслужбовців. Відповідний законопроект, внесений лідером фракції “Батьківщина” Арсенієм Яценюком, підтримали лише 203 народних депутати, передає УНН.

Документом пропонувалось скасувати практично всі пільги народних депутатів, зокрема автори законодавчої ініціативи пропонували позбавити колишніх депутатів матеріальної допомоги у розмірі заробітної плати на час його працевлаштування. Також серед іншого автори законопроекту пропонували скасувати право на безкоштовне медичне обслуговування народних депутатів, термін повноважень яких закінчився.

Крім цього опозиціонери виступали за обмеження витрат на проїзд чиновників чартерними літаками та інших витрат.

Законопроект розкритикував голова Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Давид Жванія. Він пояснив, що в документі відсутні економічні обґрунтування, а самі запропоновані зміни не є комплексними. У зв’язку з цим законопроект було запропоновано відхилити.

Нагадаємо, перший заступник голови Комітету ВР з питань податкової та митної політики Оксана Продан повідомила, що обмеження депутатських пільг зекономить мільйони гривень

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини